www.publicwin.com

COMUNICAT PUBLICWIN

Urmare a Deciziei nr. 1827 a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, intrată în vigoare la data de 26.09.2018 activitatea de jocuri de noroc pe platforma www.publicwin.ro urmează să fie suspendată pentru o perioadă de 30 de zile. Prin urmare, participarea la jocurile de noroc, respectiv înregistrarea pariurilor pe platforma şi/sau agenţiile Publicwin nu va fi permisă, fără a fi afectate plățile datorate clienților noștri pentru pariurile înregistrate anterior datei de 26.09.2018 ora 16:00. Plata câștigurilor către jucători nu este afectată de măsura suspendării autorizației.

Acestea vor fi efectuate la termenele și în condițiile prevăzute de lege și de Regulamentelor de joc. În toate locaţiile PublicWin, participarea la jocurile de tip slot machines este permisă.

Ne puteţi contacta telefonic la numărul 0740.777.277.

Ne asigurăm clienții și colaboratorii că Decizia nu reflectă o situație reală cu privire la activitatea Publicwin, urmând ca instanța de judecată deja sesizată de operator să constate, la fel ca și în cazul sancțiunilor aplicate celorlalți operatori din piață, intens mediatizate, că în realitate activitatea operatorului este conformă dispozițiilor legale, iar acțiunea autorității este profund nelegală.

Conducerea PublicWin

Echipa este deja aici! Mutarea Ta!

Transfer de bani
Descarca poker Invata in 5 minute Ajutor
 • Joaca pe gustul tau.

  Joaca pe cont propriu,pe propriile cunostinte si abilitati. Variaza: viteza jocului,numarul de jucatori de la masa,tipurile de limite si suma ce vrei sa o joci.

 • Joaca la mai multe mese

  Joaca la mai multe mese simultan. Poti selecta pana la 12 mese la care poti juca in acelasi timp pentru a castiga mai multe poturi.

 • Control simplu al contului

  Cu datele tale de utilizator ai un singur cont PublicWin,pentru toate jocurile.Toate acestea,pentru a beneficia de depozite si retrageri simple si rapizi.

 • Creeaza-ti propriul mediu

  Personalizeaza-ti experienta de joc.Alege o camera unde sa joci,tema camerei si avatarul ce te va reprezenta impotriva celorlalti jucatori de la masa.

 • Organizeaza-ti noaptea de poker

  Deschide camera si avatarul tau video,socializeaza,adauga un comentariu si simte-te bine cu prietenii la masa.

X